بهترین روش درمان ترک پا در کوتاهترین زمان ممکن

fixes-cracked-heels-pezeshkashna.jpg

درمان ترک پا

پیدا کردن یک روش مناسب به منظور درمان ترک پا موضوعی است که سال هاست ذهن بسیاری از افراد را به خود درگیر کرده است. زیرا ترک های پا علاوه بر نازیبایی باعث درد و ناراحتی در افراد هم می شوند. تا حدی که در بسیاری از موارد فرد به سختی راه میرود. به همین خاطر رسانه آنلاین پزشکی و زیبایی بر این شد تا در این مطلب موثرترین روش های درمان ترک پا و همچنین بهترین پماد درمان ترک دست و پا را معرفی کند.

برای درمان ترک پا چه کنیم ؟

پاشنه پا جزء قسمت هایی از بدن است که خیلی به چشم نمی آید. شاید هم به همین دلیل است که برخی از افراد از پاهای خود به خوبی مراقبت نمی کنند تا حدی که ممکن است حتی از وجود ترک های پای خود بی خبر بوده و آن را جدی نگیرند. موضوع سلامتی پوست پا زمانی جدی تر می شود که ترک پا شدید باشد.

در این گونه مواقع معمولاً درد و خونریزی زیادی وجود دارد، به همین خاطر پوست ملتهب شده و فعالیت هایی مانند راه رفتن برای فرد بسیار سخت می شود. اما نگران نباشید زیرا برای درمان ترک پا روش های عالی وجود دارد که در ادامه در مورد آنها صحبت خواهیم کرد.

علائم ترک خوردگی در پا

نخستین علامت بیماری پوستی ترک پا وجود پینه در اطراف لبه های پاشنه است. این پینه ها در نتیجه راه رفتن و منبسط شدن پا ترک خورده و باعث درد و ناراحتی در شما می شوند. در موارد خفیف مواردی مانند خارش، پوسته پوسته شدن، قرمزی و التهاب از علائم ترک پا هستند.

اما در موارد شدیدتر ترک پا می تواند با مواردی از قبیل زخم و خونریزی همراه باشد. اما این موضوع را در نظر داشته باشید که اگر ترک پا درمان نشود می تواند مواردی از قبیل بی حسی پاشنه پا و زخم پای دیابتی را هم به همراه داشته باشد.

علت ترک خوردن پاشته پا

همان طور که می دانید ترک پا یکی از مشکلاتی است، که حس ناخوشایندی را برای افراد به وجود می آورد، خصوصاً زمانی که راه می روند، گیر کردن پوسته ها و شکاف ها به سطح فرش، سرامیک یا … می تواند بسیار آزار دهنده باشد. از مهمترین مواردی که می تواند به ترک خوردن پا منجر شود، می توان به :

  • پیاده روی با پاهای برهنه برای مدت طولانی
  • راه رفتن و یا ایستادن طولانی مدت
  • پوشیدن مداوم کفش های پشت باز
  • زندگی در آب و هوای خشک
  • ایستادن برای مدت طولانی روی صفحات خشک
  • استفاده از حمام های با آب داغ برای طولانی مدت اشاره کرد.

مشکلات درونی بدن نیز علت ترک پا هستند!

عواملی که تا اینجا گفته شد، عوامل بیرونی هستند که باعث می شوند پوست پا ترک بخورد. اما عوامل دیگری هم هستند که به دلیل مشکلات درونی بدن سبب ترک خوردن پا می شوند. از مهمترین این عوامل می توان به:

  • کمبود ویتامین
  • قند خون بالا
  • ابتلا به عفونت قارچی
  • اضافه وزن زیاد
  • بارداری
  • ابتلا به دیابت
  • و کم کاری غده تیروئید اشاره کرد.

بهترین روش درمان ترک پا
بهترین روش درمان ترک پا

برای پیشگیری از ترک خوردن پا چه کارهایی می توان انجام داد؟

بهترین روش برای درمان ترک پا و داشتن پوست سالم و شاداب چرب کردن پوست پا است. اما باید این موضوع را هم در نظر داشته باشید که این روش، یک درمان یک شبه نیست و تنها با یک یا چند بار استفاده از آن نمی توان به نتیجه دلخواه رسید. در این میان باید موارد مهم دیگری هم در نظر داشته باشید، به عنوان مثال؛

  • اگر پوست پایتان دچار ترک خوردگی شده است، باید حین پوشیدن کفش از جوراب استفاده کنید.
  • اگر به مدت طولانی قرار است کفش به پا داشته باشید، بهتر است قبل از پوشیدن جوراب پاهای خود را چرب کنید.
  • چنانچه از مشکل ترک پا رنج می برید، بهتر است در محیط خانه از دمپایی اسفاده کنید.
  • از ایستادن طولانی مدت به یک حالت پرهیز کنید و سعی کنید مدام پوزیشن خود را تغییر دهید.
  • کفش یا دمپایی انتخاب کنید که متناسب با سایز پایتان باشد. هرگز از کفش های بزرگتر و کوچکتر استفاده نکنید.
  • در حمام از سنگ پا استفاده کنید.
  • از جوراب های نخی استفاده کنید.

پماد برای ترک دست و پا

استفاده از پماد برای ترک دست و پا می تواند یک راه مناسب برای درمان ترک پا باشد. زیرا رطوبت رسانی یک روش موثر برای حل این مشکل است. اما دقت داشته باشید اگر شدت ترک ها زیاد باشد، پماد ترک دست و پا انتخابی باید رطوبت و چربی بالایی داشته باشد تا بتواند با نفوذ به عمق پوست ترک های پوستی را از بین ببرد.

چنانچه بعد از استفاده از پماد ترک دست و پا احساس گزگز داشتید نگران نباشید. زیرا این علائم کاملاً طبیعی هستند و نشان می دهند که شما در روند درمان قرار گرفته اید. برخی از پمادهای مناسب برای درمان ترک پا به قرار زیر هستند:

  • پماد ترک پا تونر لافارر
  • کرم ترک پای سی گل
  • پماد ترک پای کامان
  • کرم ترک پای ثمین
  • پماد آلفا هیدروکسی.

استفاده از روش های خانگی برای درمان ترک انگشت پا

درمان های خانگی در بسیاری از موارد مثمر ثمر و بدون عارضه هستند. اما برای کسب نتیجه از این نوع از درمان ها شما باید صبور بوده و درمان را به مدت طولانی ادامه دهید. از بهترین روش های خانگی برای درمان ترک انگشت پا می توان به موارد زیر اشاره کرد.

گرد و غبار و خاک از مواردی هستند که می توانند به ترک پا منجر شوند. از این رو شستشوی پا می تواند یک روش موثر برای درمان این موضوع باشد. برای اینکار می توانید مقداری آب ولرم در تشت ریخته و پای خود را به مدت حداقل ۲۰ و حداکثر ۳۰ دقیقه در آب قرار دهید.

پس از خارج کردن پا، اگر ترک ها شدید بودند شما می توانید با سوهان مخصوص یا سنگ پا، پوسته های اضافه را از بین ببرید. سپس دوباره پای خود را با آب شسته و پس از آن با کرم های مخصوص یا محلول های روغنی پاهایتان را چرب کنید.

چنانچه ترک های پای شما در حال تبدیل شدن به زخم یا عفونت کردن هستند، می توانید کمی سرکه به آب خود اضافه کنید.

بهترین روش درمان ترک پا
بهترین روش درمان ترک پا

درمان ترک پا به کمک عسل و لیمو

استفاده از عسل بعد از شستشوی پا هم می تواند یک روش موثر برای درمان ترک انگشت پا باشد. زیرا عسل مانند یک آنتی باکتریال عمل کرده و می تواند نقش بسیار موثری در درمان زخم ها داشته باشد.

برای استفاده از این روش می توانید بعد از شستشوی پا کمی عسل بر روی ترک ها مالیده و پس از یک ساعت پای خود را شسته و با کرم چرب کنید. روش های دیگری هم برای درمان ترک پا وجود دارد که لیمو یکی از آنهاست.

برای این منظور می توانید یک لیموی تازه را برش داده و آن را بر روی ترک های پای خود قرار دهید. برای فیکس کردن لیموها بر روی ترک های پا می توانید از جوراب استفاده کنید. حداقل زمانی که لیمو باید بر روی ترک ها بماند حدود نیم ساعت است. بعد از آن پاهای خود را آب کشیده و از کرم استفاده کنید.

درمان ترک پا به کمک لایه برداری

پوست اطراف ناحیه ترک خورده اغلب ضخیم تر، خشک تر و کلفت تر از سایر قسمت ها است. وارد شدن هر گونه فشار یا ضربه به پوست این نواحی می تواند شکاف ها را عمیق تر و دردناک تر کند. در این گونه موارد شما می توانید از لایه برداری استفاده کنید.

برای استفاده از این درمان لازم است پاهای خود را به مدت حداقل ۲۰ دقیقه درون آب ولرم قرار داده و بعد از آن به کمک سنگ پا، سوهان و یا اسکراب پوست های اضافه خیس خورده را از پاهای خود جدا کنید.

توجه داشته باشید ، هنگامی که پاهای شما خشک است نباید به هیچ وجه آن ها را لایه برداری کنید. زیرا این کار باعث آسیب دیدگی بیشتر و شدیدتر نواحی ترک خورده می شود. برای درمان ترک پا حتی می توانید از پاشنه پوش های طبی هم استفاده کنید. این پاشنه پوش ها اثراتی مشابه با خیساندن پا دارند.

استفاده از اسپری پانسمان برای درمان ترک پا

به کمک اسپری پانسمان می توانید زخم ها را پوشانده و از بروز ترک خوردگی بیشتر و حتی عفونت پیشگیری کنید. مزیت پانسمان این است، که به صورت اسپری بوده و شما می توانید بدون اینکه نگران باز شدن آن باشید، تمام کارهای روزمره خودتان را انجام دهید.

اسپری پانسمان یک انتخاب بسیار مناسب برای افرادی است که پاهای آنها دچار ترک های بسیار عمیق شده و احتمال خونریزی در آنها وجود دارد. بهتر است این اسپری را روی پوست تمیز و خشک خود اسپری کنید. در این روش ترک های پاشنه زمانی ترمیم می شوند که لایه های پوششی پانسمان به سلول های سطح پوست نیرو وارد می کنند.

سخن پایانی

همان طور که متوجه شدید برای درمان ترک پا روش های بسیاری وجود دارد. ما در این مطلب سعی کردیم تمامی روش های موثر در این زمینه را عنوان کنیم.

حال اینکه کدام روش برای شما موثرتر می باشد، به شدت ترک ها و جنس پوست شما هم بستگی دارد. گاهی با استفاده از چند روش ترکیبی که در این مطلب عنوان شده است می توانید نتایج بهتر و سریعتری کسب کنید.

تحریریه رسانه آنلاین پزشکی و زیبایی

رسانه آنلاین پزشکی و زیبایی


پاسخ دادن

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری نشانه گذاری شده اند *


تماس با ما

beautyashena@gmail.com

ایران

p

هدف ما در رسانه آنلاین پزشکی و زیبایی ارائه به روزترین و بهترین مطالب پزشکی و زیبایی در دنیا است. تا در کمترین زمان اطلاعات مورد نیازتان را بیابید.
و نیز افراد به راحتی پزشک مورد نظر خود را بیابند. در این راستا بانک جامعی از اطلاعات بهترین پزشکان و مقالات زیبایی و سلامت را برای شما عزیزان آماده نموده ایم.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای رسانه آنلاین پزشکی و زیبایی محفوظ می باشد. طراحی و بهینه سازی توسط اف تی سنتر