آیا عمل ترمیمی بینی در مطب امکان پذیر است؟

revision-office-pezeshkashena-one.jpg

عمل ترمیمی بینی

معمولا جراحی ثانویه بینی با هدف اصلاح نتایج به دست آمده یا بهبود نتایج حاصل شده انجام می شود. اما انجام عمل ترمیمی بینی در چه مواقعی توصیه می شود؟ برای انجام این جراحی بهتر است چه مدت از جراحی اولیه گذشته باشد؟ بهتر است جراحی ترمیمی بینی را کدام جراح انجام دهد؟ و … سوالات دیگر، موضوعاتی هستند که رسانه آنلاین پزشکی و زیبایی قصد دارد در این مطلب در مورد آن ها صحبت کند، پس تا انتهای این مطلب فوق العاده با ما همراه باشید.

عمل سرپایی عمل بینی

هیچ کس انتظار انجام چندین جراحی بینی را ندارد و مسلماً برای آن برنامه ریزی نمی کند. اما اگر به هر دلیلی از نتیجه جراحی بینی اولیه خود ناراضی هستید، بهتر است بدانید که راهی برای رسیدن به نتیجه دلخواه تان وجود دارد.

معمولاً افراد به دلایل مختلف برای انجام جراحی ترمیمی بینی اقدام می کنند، این دلایل می تواند از یک اصلاح جزئی تا یک تغییر عمده در بینی متغیر باشد. در برخی از بیماران تنها مقدار کمی از استخوان در پل بینی باقی می ماند و در گروهی جراحی بینی اولیه باعث ایجاد اختلال در عملکرد تنفسی آن ها شده است.

بهترین کاندید ها برای انجام عمل مجدد بینی افرادی هستند که از لحاظ روحی و جسمی سالم بوده و در مورد قابلیت های بینی خود واقع بین هستند. به عبارتی دیگر شخصی که داوطلب انجام جراحی ترمیم بینی است باید برای وضعیت بینی خود در جستجوی بهبود (نه در حد کمال و ایده آل) باشد.

مشکلات و پیچیدگی های جراحی ثانویه بینی

اما لازم است بدانید که جراحی ثانویه عمل بینی مشکلات خاصی را دارد. زمانی که جراحی بینی سخت ترین نوع جراحی در رینوپلاستی زیبایی باشد، قطعا جراحی ثانویه بینی بسیار پیچیده تر و دشوارتر خواهد بود.

در جراحی ثانویه باید بیمار صبورتر باشد چرا که در جراحی ترمیمی بینی معمولا بیمار شکاک و ناراضی است اما باید تا بهبودی کامل صبور باشد. بینی حساس ترین عضو صورت است که عمل زیبایی آن بسیار سخت است، چرا که اختلاف ۱ سانتی آن کاملا دیده می شود.

افرادی که قصد انجام جراحی ترمیمی بینی دارند باید بدانند که عمل بینی با هر بار جراحی مجدد پیچیده تر می شود و حتی ممکن است چارچوب بینی آنقدر سالم و قوی نباشد که فرد بتواند جراحی دیگری را تحمل کند.

عمل ترمیمی بینی را توسط جراح خودم یا جراح دیگر انجام دهم؟

لازم است این نکته را مد نظر داشته باشید که احتمال ایجاد خطا برای هر جراحی حتی توسط ماهرترین و با تجربه ترین جراحان نیز وجود دارد و چنانچه جراحی با تجربه عنوان کند که تاکنون هیچ گونه خطایی برای جراحی هایی که انجام داده، ایجاد نشده است، باید به صداقت او شک کرد.

با توجه به آمار سازمان بهداشت جهانی وجود ۵ الی ۸ درصد خطا برای یک جراح معمولی است و راه گریزی از آن نیست، اما چنانچه آمار خطای یک جراح به ۱۱ تا ۱۵ درصد رسید، باید بدانید که این جراح صلاحیت خوبی برای انجام دادن این جراحی ندارد.

با توجه به این اوصاف چنانچه شما جراحی بینی اولیه خود را نزد پزشک با تجربه ای انجام داده اید، اما متاسفانه در این رابطه دچار مشکل شده اید و از نتیجه جراحی ناراضی هستید بهتر است. جراحی ثانویه بینی را هم به این جراح بسپارید.

زیرا قبلاً او طی جراحی اولیه به طور کامل با آناتومی بینی شما آشنا شده به همین خاطر احتمال رسیدن به نتیجه مطلوب در جراحی ترمیمی بیشتر خواهد بود.

عمل ترمیمی بینی در مطب
عمل ترمیمی بینی در مطب

انتخاب جراح دیگر

اما چنانچه به هر دلیلی در انتخاب جراح برای انجام جراحی اولیه کوتاهی کرده اید و عمل بینی شما توسط جراحی ناشایسته انجام شده است، بهتر است برای جراحی ثانویه خود یک جراح ماهر و با تجربه را انتخاب کنید.

همان طور که گفته شد جراحی بینی ترمیمی سخت تر از جراحی اولیه بینی است، بنابراین باید وسواس بیشتری در انتخاب جراح برای این عمل داشته باشید. ما در اینجا معیارهای زیر را برای انتخاب یک جراح بینی ثانویه به شما پیشنهاد می کنیم.

از اینکه جراح انتخابی شما یک متخصص بینی یا جراح پلاستیک مجرب است که در زمینه بینی تخصص دارد اطمینان حاصل کنید، زیرا انجام جراحی بینی توسط یک جراح عمومی که شناخت و درک خوبی از بینی و زیبایی ندارد عارضه های بسیاری را ایجاد می کند.

مطمئن شوید که جراح انتخابی شما، دارای چندین تجربه موفق در عمل جراحی ترمیمی بینی ثانویه است و از او بخواهید تا تصویر جراحی های قبلی را به شما نشان دهد. چنانچه جراح به هر دلیلی از نشان دادن تصاویر به شما خودداری کرد، از انتخاب او اجتناب کنید.

جراح بینی در جلسه مشاوره عمل ترمیمی بینی

معمولاً یک جراح با تجربه در جلسه مشاوره جراحی ثانویه یک معاینه دقیق و ارزیابی گسترده داخلی و خارجی برای بیمار انجام می دهد.

طی این ارزیابی یک تلسکوب با کیفیت بالا به داخل بینی بیمار هدایت شده و ساختار پشتیبان، شاخک های بینی، تیغه بینی، عدم تقارن، زاویه نوک بینی، زاویه بینی نسبت به لب و مناطقی از مجرای بینی که دچار چسبندگی شده اند بررسی می شود.

همراه این کار مقدار و شرایط غضروف اهدا کننده که برای انجام جراحی ثانویه بینی لازم است هم بررسی شود، زیرا اغلب طی جراحی اولیه ممکن است تیغه میانی که به عنوان غضروف اهدا کننده در نظر گرفته می شود، از بین رفته باشد.

در چنین شرایطی جراح بینی از منبع دیگری مانند غضروف گوش یا یک پروتز مصنوعی برای پیوند غضروف بینی استفاده می کند.همچنین در طول مشاوره تصاویری از بینی گرفته می شود و ممکن است سی تی اسکن بینی هم انجام شود.

در خصوص نتایج جراحی ترمیمی بینی واقع بین باشید!

دو روش کلی برای جراحی بینی وجود دارد که در جراحی ثانویه بینی می توان از هر دو روش استفاده کرد (جراحی باز – جراحی بسته). البته در بیشتر مواقع جراحی ترمیمی بینی برای برطرف کردن نقص در غضروف و ساختمان بینی انجام می شود.

  • اگر قرار است جراحی ثانویه انجام دهید؛
  • انتظارات واقع گرانه داشته باشید، چرا که عمل پیچیده و سختی است.
  • نسبت به جراحی اول تا بهبودی کامل صبورتر باشید.
  • ممکن است چارچوب کلی بینی شما از عمل اول هنوز بهبودی نیافته باشد باید صبر کنید تا پزشک تشخیص دهد آیا بینی شما تحمل یک عمل دیگر را دارد یا خیر.
  • حداقل یکسال باید از جراحی بینی شما گذشته باشد.نداشته باشید.

عمل ترمیمی بینی در مطب
عمل ترمیمی بینی در مطب

عمل ترمیمی بینی چند ساعت طول می کشد؟

جراحی ثانویه بینی معمولا ۲ ساعت و نیم یا ۳ ساعت طول می کشد، اما ممکن است بسته به میزان دفورمیتی و یا میزان کار مورد نیاز برای بدست آوردن بافت اهدایی به ۴ ساعت هم برسد. بعد از آن بیمار می تواند پس از چند ساعت استراحت به منزل بازگردد.

البته به دستور پزشک ممکن است بیمار ۲۴ ساعت در بیمارستان نیاز به استراحت داشته باشید. در رینوپلاستی ثانویه علاوه بر رفع عیوب ظاهری، مشکلات عملکردی بینی هم اصلاح می شود.

مراقبت بعد از عمل ترمیمی بینی چگونه است؟

مراقبت بعد از عمل ثانویه بینی مشابه جراحی اولیه است. چنانچه اقدام مجددی روی استخوان بینی صورت نگرفته اشد، نیازی به گذاشتن اسپیلت ( قالب) نمی باشد و تورم و کبودی هم بسیار اندک است.

در موارد محدودی هم ممکن است حتی نیازی به گذاشتن تامپون یا چسب زدن طولانی مدت نباشد. اما در بیشتر موارد خصوصاً برای افرادی که پوست ضخیمی دارند احتمالاً لازم باشد چسب زدن را تا دو ماه ادامه دهند.

دوره نقاهت در جراحی ترمیمی بینی چه مدت است؟

به طور معمول یک هفته زمان لازم است تا ورم بینی کاهش پیدا کرده و بینی شکل قابل قبولی پیدا کند، بیشتر بیماران یک هفته بعد از جراحی رینوپلاستی ثانویه به فعالیت های عادی خود باز می گردند.

بعد از یک ماه می توانند ورزش خود را شروع کرده اما برای رسیدن به نتیجه نهایی باید تا یک سال صبوری کنند. مشکلاتی که در عمل ترمیمی بینی برطرف می شوند شامل موارد زیر هستند:

  • قوز بینی
  • افتادگی نوک بینی
  • خوکی شدن نوک بینی
  • برجستگی زیاد نوک بینی
  • کوتاهی نوک بینی
  • مشکلات عملکردی بینی و …

هزینه عمل ترمیمی بینی چقدر است؟

هزینه جراحی ترمیمی بینی بیشتر از هزینه جراحی بینی اولیه است. ولی در حالت کلی هر گونه هزینه ای که به طور مستقیم با رفع اختلال عملکردی و یا مربوط به مسیر جریان هوا باشد را می توان با استفاده از بیمه پوشش داد، اما هزینه های مربوط به تغییرات زیبایی به عهده بیمار می باشد.

سخن پایانی

در انتخاب جراح بینی خود  قبل از عمل بینی لازم است وسواس به خرج دهید و حتما در مورد سابقه کار و تعداد عمل های موفقیت آمیز جراح مورد نظر اطمینان یابید. زیرا جراحی ترمیمی بینی دردسرهای خاص خودش را دارد.

تحریریه رسانه آنلاین پزشکی و زیبایی

رسانه آنلاین پزشکی و زیبایی


پاسخ دادن

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری نشانه گذاری شده اند *


تماس با ما

ashena.contract@gmail.com

ایران

p

هدف ما در رسانه آنلاین پزشکی و زیبایی ارائه به روزترین و بهترین مطالب پزشکی و زیبایی در دنیا است. تا در کمترین زمان اطلاعات مورد نیازتان را بیابید.
و نیز افراد به راحتی پزشک مورد نظر خود را بیابند. در این راستا بانک جامعی از اطلاعات بهترین پزشکان و مقالات زیبایی و سلامت را برای شما عزیزان آماده نموده ایم.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای رسانه آنلاین پزشکی و زیبایی محفوظ می باشد. طراحی و بهینه سازی توسط اف تی سنتر